Selecteer een pagina

Over

over Jack

In juni 2017 ben ik gestart met JvM Interimmanagement & Advies. Na jarenlang binnen de financiële sector werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om mijn opgedane kennis & ervaring over te dragen en beschikbaar te stellen voor andere bedrijven.

Ik heb Bedrijfskundige Informatica en Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool gestudeerd en heb mijn master Management & Organisation bij de Tilburg University behaald. Daarnaast ben ik Lean Greenbelt.

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen de financiële sector. Ik heb vanuit een managers- of directiefunctie verschillende disciplines en projecten aangestuurd.

JvM Interimmanagement & Advies

Aandachtsgebieden & werkzaamheden

Klanten staan bij mij voorop. Ik heb ervaren dat een tevreden klant leidt tot een relatie voor de lange termijn. Mijn drijfveer is om teams zodanig samen te laten werken dat het leidt tot tevreden klanten. Ik vind openheid, authenticiteit, respect hebben voor elkaar en met plezier je werk doen belangrijke principes.

Ik hoor van anderen terug dat ik in stressvolle of complexe situaties de rust bewaar. Dat ik makkelijk vertrouwen win, wek en geef, voor iedereen goed benaderbaar ben en dat ik authentiek blijf. Een sterke eigenschap is dat ik de klus klaar binnen de afgesproken tijd. Door het vertalen van beleid naar de praktische uitvoering daarvan, maak ik voor teams het eindresultaat helder en zorg ik voor een duidelijk punt op de horizon. Het brengen van structuur en het sturen op resultaten zijn daarbij belangrijke kerncompetenties. Het onderhouden van een netwerk geeft mij daarbij energie om scherp te blijven op ontwikkelingen die ik binnen mijn werk kan toepassen.

Ervaringsgebieden:
• (Interim) Management
• Business Control en Financial Control
• Procesmanagement / LEAN
• Risicomanagement / Risk Management
• Verandermanagement / reorganisatie
• Projectmanagement
• Fusie